News of Joma-Sport.com

 

Reina guanya el "Golden Grove"

A més, Reina estarà al Mundial de Sud-àfrica 2010 ja que l'entrenador de la selecció espanyola de futbol ha cridat el jugador patrocinat per Joma per formar part de l'equip nacional. Reina ja ha aconseguit un títol amb la selecció espanyola, l'Eurocopa de 2008.


El Sevilla campió de la Copa del Rey

El Sevilla F.C. va tornar a aixecar ahir un trofeu, el que més èxits li ha donat en els últims anys, que posa el colofó a una temporada on s'han complert tots els objectius marcats: classificar-se per Lliga de Campions i guanyar la Copa del Rei.
L'equip patrocinat per Joma va aconseguir guanyar per 2-0, en un partit molt renyit en el què va haver de lluitar fins als dos últims minuts, quan va certificar el triomf amb el segon gol. Per a l'ocasió, Joma va dissenyar una samarreta commemorativa amb diversos detalls que encoratjaven de prop els jugadors a més dels 35.000 seguidors que es van desplaçar per animar el Sevilla.
Aquest trofeu suposa el sisè títol en només tres anys (després d'una altra Copa del Rei, dues Copes de la UEFA, la Supercopa d'Espanya i la Supercopa d'Europa)